La cursa Lluís Barrera compleix set edicions

0
1475

Aquest dijous a la tarda s’ha presentat a Cal Noi-Noi la setena edició de la cursa d’orientació Lluís Barrera, que organitzen el Club Esportiu Penedès i els Xicots de Vilafranca, en honor al qui va ser membre actiu de les dues entitats.

La Lluís Barrera és una de les nou curses que formen part de la quarta lliga de curses d’orientació del Gran Penedès. Es disputarà el diumenge 21 de maig al matí i com els anys anteriors hi haurà dues categories: una d’infantil/familiar, pel centre de la vila, amb sortida a 2/4 d’11 de la plaça Milà i Fontanals, i en què els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats; i una de llarga i competitiva, amb sortida a 2/4 de 10 i en la qual es dona un màxim de 2,5 hores per trobar totes les fites que hi haurà amagades per Vilafranca i rodalies (es calcula que els participants poden arribar a fer uns vint quilòmetres, per carrers, camins, vinyes…).

La sortida, l’arribada, l’acte de lliurament de premis (cap a 2/4 d’1 del migdia) i el vermut posterior es faran a la plaça Milà i Fontanals, davant del local dels Xicots.

El cartell de la cursa és obra de Carla Hormigos. Al concurs de cartells s’hi van presentar 168 treballs, procedents d’escolars de la comarca, també estudiants d’instituts i de l’escola Arsenal; una selecció dels millors treballs han estat exposats a Cal Noi-Noi.

FER UN COMENTARI