Damià Calvet afirma que el Govern farà “màns i mànigues” pel tercer carril a la C-15

0
904
Damià Calvet durant l'entrevista mantinguda amb l'ACN. FOTO: ACN

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat aquesta setmana que el projecte constructiu del tercer carril, una fórmula anomenada 2+1, a la carretera C-15 entre Igualada i Vilafranca es presentarà públicament aquesta setmana i que està previst que es liciti a la tardor.

Calvet ha reconegut que aquest tram de carretera “necessita de més capacitat” i ha assegurat que el “Govern desoblarà el sentit de la marxa en aquells punts on es fan més colls d’ampolla”. Una mesura que no només permetrà millorar la seguretat de la via sinó també guanyar en eficiència. Calvet va anunciar fa uns dies en una entrevista a l’ACN, que l’ampliació de la C-15 és un projecte prioritari pel Govern i que farien “mans i mànigues” per trobar el pressupost necessari per tirar-lo endavant

Precisament fa una setmana, el dimarts 5 de juny, la C-15 a l’altura de Capellades va registrar un accident amb dues víctimes mortals, una de les quals veïna de Sant Sadurní. Des del setembre passat, la via acumula cinc morts i diversos ferits, motiu pel qual les institucions del territori reclamen mesures urgents per posar fi a aquesta problemàtica.

FER UN COMENTARI