Damià Deàs, nou president de l’Institut del Cava

0
985
Damià Deàs. FOTO: QUICO ORTEGA

Damià Deàs, gerent de les Caves Vilarnau, acaba de ser nomenat nou president de l’Institut del Cava en substitució de Jaume Gramona. Aquest passa el relleu a Deàs després d’un mandat de quatre anys, prorrogat fins a l’inici del procés electoral del Consell Regulador del Cava que acaba d’iniciar-se.

Deàs, enòleg de formació, és membre de la Junta Directiva de l’Institut del Cava des de l’any 2000. La seva intenció, segons ha manifestat, és “continuar amb la feina feta aquests últims anys per l’Institut del Cava, unint esforços i reforçant les sinergies amb totes les entitats del sector amb l’objectiu de potenciar i prestigiar la marca cava als principals mercats”.

El nou president valora positivament les últimes dades de vendes presentades pel Consell Regulador del Cava, amb un volum de facturació el 2017 de més de 6,5% respecte a l’any anterior, destacant especialment l’augment de vendes dels caves Prèmium en un 10,7%. “Aquestes dades demostren que el cava té molt potencial i un gran recorregut i cal seguir treballant per aconseguir que els caves Prèmium siguin cada vegada més coneguts al món”.

Deàs afirma que accepta el càrrec “amb il·lusió i amb reptes importants en un moment de transició cap a un nou Consell Regulador del Cava en el qual caldrà començar a definir i consensuar, entre tots, importants estratègies de futur”.

FER UN COMENTARI