“DCult”, la nova agenda cultural trimestral de Vilanova

0
1041

Aquest dijous ha sortit al carrer el primer exemplar del diari DCult, una publicació trimestral dedicada a difondre l’activitat cultural de Vilanova i editada per l’Ajuntament. L’agenda d’activitats s’hi organitza per dies i hores. Miquel Alcaraz, membre de l’equip de redacció, ha explicat el perquè del nom DCult, “és l’abreviació de diari cultural però a més a més respon a altres conceptes que ens agradaria remarcar, com ara que hi ha molta gent que va de cul, i que la cultura pot ser una via d’escapament”.

La nova publicació també incorpora diversos articles de les principals temàtiques (cinema, museus i patrimoni, festes i tradicions, biblioteques, etc.) escrits per especialistes, i la portada estarà realitzada per un artista o dissenyador local diferent a cada número. La primera portada és de Jordi Caba i el DCult també compta amb una tira còmica a càrrec de Chema Peral, que està protagonitzada per un personatge creat expressament per al periòdic: La Cultureta, i amb una secció especial per als més petits de la casa, DCanalla.

15.000 exemplars

En aquest primer número, el DCult recull 230 activitats. Compta amb una tirada de 15.000 exemplars que es distribuiran gratuïtament en equipaments i entitats culturals de la ciutat, centres cívics, mercats, el CAP de baix a mar, equipaments esportius i alguns bars i comerços. El DCult també comptarà amb una versió digital i tindrà presència pròpia a les xarxes socials.

FER UN COMENTARI