Decathlon, Mediamarkt i Conforama s’ubicaran al nou parc comercial de Vilanova

0
3848
Les obres del nou parc comercial de Vilanova i la Geltrú avancen a bon ritme.

L’ajuntament contempla que l’espai comercial estigui en marxa el Nadal del 2022

Els gegants Decathlon, Conforama, Mediamarkt i Mercadona estaran ubicats al nou parc comercial que s’està projectant a la Masia d’en Barreres, a Vilanova i la Geltrú. Així ho ha confirmat l’especialista en el sector retail i director general de Delygood Spain, Manuel Vera.

L’especialista també assenyala a la seva pàgina de Linkedin que el nivell de comercialització de l’empresa promotora del complex, Cel Urbà, ja “supera el 80% de tota la superfície, exceptuant els espais per alguns inmobles dedicats a restauració i oci”.

En aquest sentit, Vera ha confirmat que Decathlon i Conformara deixaran el seu emplaçament històric a Sant Pere de Ribes per ubicar-se a Vilanova. Altres retailers que obriran les seves portes al nou parc comercial i d’oci seran Maison Du Monde, Bricomart, Drim, Tiendanimal o JFKS, segons ha afirmat l’expert.

El parc agafa forma

L’avanç que han fet aquestes últimes setmanes les obres del nou centre d’oci i comercial de Vilanova ja permeten veure la transformació que experimentarà aquesta entrada nord de la ciutat, al polígon Masia d’en Barreres.

Després de dècades amb la imatge de la cimentera Griffi, i d’una àrea que no acabava de funcionar amb la fallida de l’espai Lauren, Vilanova remodela la seva imatge i també el concepte d’aquesta zona, que enllaçarà directament amb les carreteres C-31 i C-15. Això implicarà, al seu torn, la revitalització del barri del Tacó i del Llimonet, que prendran una nova centralitat.

L’objectiu del projecte és donar un nou impuls a aquesta zona nord de la ciutat amb aquest nou pols d’atracció comercial que es preveu que entri en funcionament el Nadal de l’any 2022, i que també contempla la reobertura de l’espai d’oci existent. De fet, està previst que el complex Nova Center, l’antiga Vila Lauren, posi en marxa els cinemes i altres espais d’oci a finals d’aquest mateix any.

En aquests moments està en construcció un parc d’establiments de superfícies mitjanes, amb un total de 19.000 metres quadrats que ocupaven l’antiga cimentera. El projecte contempla també la creació de 600 llocs de treball directes, i les persones residents a la ciutat tindran prioritat en ser contractades.

Remodelació de la C-15 amb la C-31

La transformació d’aquesta zona ja és visible des de la C-15 i la C-31, on fa unes setmanes hi han començat també les obres  nocturnes del nou enllaç viari que ha de permetre l’entrada directa a aquesta nova àrea econòmica de la capital del Garraf.

L’actuació vol facilitar la mobilitat afegida que es generarà amb la posada en marxa d’aquesta zona. Les obres a l’encreuament entre la C-15 i la C-31 suposaran la intervenció en les dues rotondes existents, a banda i banda de la C-31, un pont sobre aquesta via que permetrà l’accés directe a la zona de Masia d’en Barreres, i un nou carril que permeti l’accés sentit Vilanova des de la C-31 sense haver d’incorporar-se a la rotonda nord.

FER UN COMENTARI