Delriu fa de revulsiu pel CE Vendrell

0
1023

La màxima “d’entrenador nou, victòria assegurada” s’ha complert en el cas del CE Vendrell, que tot just una setmana despr, ha trencat una ratxa de cinc desrrotes consecutivesna setmana després de presentar Josep Ll. Delriu com a entrenador, ha trencat una ratxa de cinc derrotes consecutives i ha aconseguit la que tot just és la tercera victòria de la temporada. Va ser dissabte al vespre, a la pista del CH Caldes, i és el primer partit que guanya fora de casa. Tres punts, però, que no serveixen per sortir del penúltim lloc de la classificació de l’OK Lliga d’hoquei patins, però que situen a permanència a tan sols dos punts. A tocar dels dits. Dissabte, s’haurà de confirmar la tornada del CE Vendrell a la competitivitat a la pista del PHC Sant Cugat, rival directe.

El partit va ser de clar color negre-i-vermell. A la mitja part els baixpenedesencs ja dominaven 0-2, amb gols de Xavier Crespo, i a la segona en faria dos més Emanuel Necchi; el Caldes només marcaria a les acaballes del partit. El CP Calafell Tot l’Any, per la seva part, res va poder fer davant del FC Barcelona (7-0), mentre que el CE Noia Freixenet obtenia tres punts en un dels pocs desplaçaments fora de Catalunya de la temporada, en vèncer 2-3 a la pista de l’Alcobendas madrileny, i es manté quart, empatat a punts amb el tercer i ara ja a sis punts del cinquè. En un partit amb alternances en el marcador, que va començar bé amb gol matiner de Xavier Costa, a la segona part els de Sant Sadurní van remuntar un marcador advers amb gols de Marc Grau i Aleix Esteller a manca de 7 i 3 minuts per acabar, respectivament.

A l’OK Lliga Plata, el CP Patí Vilafranca Capital del Vi va treure a la pista del Barça B una victòria de mèrit (3-4), que a més evita mals majors ja que bona part dels seus rivals directes a la part baixa de la classificació van puntuar. Lluís Ferrer, amb un hat-trick, va ser clau en un partit que a la mitja part perdien 2-1. Xavier Aragonès va fer l’altre gol vilafranquí. Al CP Vilanova li va passar factura el carnaval i només va poder empatar a 4 al pavelló de les Casernes davant del CD’E Arenys de Munt, en un partit en què va anar sempre a remolc en el marcador: fins a quatre vegades va estar per sota. Joan Muntané, amb tres gols, va ser l’artífex del punt obtingut (l’altre gol el va fer Gerard Vergès), que el deixa a dos punts de posicions d’ascens.