Demanen presó per una dona que va deixar morir de gana la seva gossa a Segur de Calafell

0
622
Imatge d`arxiu d`un dels animals del CAAD Penedès-Garraf. // LA FURA

La Fiscalia de Tarragona demana catorze mesos de presó per una dona que hauria abandonat la seva gossa a una residència de Segur durant setmanes, segons informa l’ACN. L’animal es va haver de sacrificar perquè, segons la clínica veterinària que se’n va fer càrrec, presentava una desnutrició extrema, deshidratació i caquèxia, i no es podia fer res per salvar-li la vida. També apunten que la gossa no havia rebut alimentació durant mesos.

La propietària de l’animal l’hauria deixat abandonat a una segona residència a Segur de Calafell, ja que segons l’escrit d’acusació del fiscal la dona, sent conscient que la gossa estava sola i no es podia alimentar, no va desplaçar-se al domicili ni va demanar a ningú que se’n fes càrrec durant diverses setmanes. L’associació protectora d’animals Adipac es va fer càrrec de la gossa en conèixer-ne la situació, atenent-la abans de morir.

La Fiscalia demana la pena de presó, tres anys d’inhabilitació per professió o ofici relacionat amb els animals i per tinença d’animals, catorze mesos d’inhabilitació per sufragi passiu i que la dona indemnitzi Adipac per les despeses de la clínica veterinària. A més, també reclamen una indemnització de 1.000 euros “a la societat” pels danys morals causats a l’animal, i demanen que aquesta xifra es destini a accions de protecció d’animals abandonats.

FER UN COMENTARI