Denúncia per una agressió sexual a una menor durant la revetlla a Vilanova

0
868
La Policia Local de Vilanova, evaquant la platja durant la matinada.

Els Mossos d’Esquadra han rebut una denúncia per agressió sexual a una menor durant la revetlla de Sant Joan a Vilanova, segons va informar el conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, en el balanç sobre actuacions del cos policial durant la nit de Sant Joan.

Aquest és l’únic incident destacable que ha transcendit de la revetlla a la platja vilanovina. Segons informa l’Ajuntament, tots els xiringuitos de les platges, les revetlles i el festival Nowa Reggae es van celebrar amb normalitat, tancant a l’horari previst, a les 5 de la matinada. Al cap d’una hora, la Policia Local de Vilanova va desallotjar les platges per tal que s’hi pogués fer la neteja per tal que estiguessin a punt per la jornada de bany. Segons els serveis de neteja, enguany ha estat menor el nombre de deixalles abandonades a les platges respecte anys anteriors.

La Policia va fer també 38 controls d’alcoholèmia a conductors, de les quals set van resultar positius (un d’ells, per ingesta de drogues). També hi va haver un accident de circulació a les 5 de la matinada a la ronda Ibèrica, en què una furgoneta va topar amb una palmera i un fanal; al vehicle hi viatjaven onze persones, cinc de les quals eren menors que anaven estirats en mantes al darrere, i un d’ells de 18 mesos. En realitzar-li la prova d’alcoholèmia al conductor, va donar positiu.

Quant a persones que anaven a peu, els agents van actuar en un cas d’intoxicació per consum de begudes alcohòliques al parc de Ribes Roges de dues menors de 14 anys i els serveis sanitaris van fer 25 assistències, de les quals 24 eren noies (i 22 menors, d’entre 12 i 17 anys). Sis van ser traslladades a un centre sanitari, amb pronòstic lleu.

Pel que fa als incendis, n’hi va haver dos: un a la ronda de la mar Mediterrània, on es va cremar parcialment un contenidor de plàstic, i l’altre a la rambla dels Països Catalans, on es van calcinar uns matolls.

I a 3/4 de 6 de la matinada es van detenir dos individus, de 20 i 21 anys, que agredien persones per robar-los el telèfon mòbil.

FER UN COMENTARI