Denuncien un camioner per circular sense la ITV i amb excés de velocitat per l’N-340 a Ordal

0
514
Els Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament el conductor d’un camió per excés de velocitat, per mal funcionament del limitador de velocitat i per manca d’ITV, de permís de circulació del semiremolc i de documentació. Els fets van succeir el divendres 7 de juny, quan els agents estaven realitzant un control de velocitat a la carretera N-340, al punt quilomètric 1.225, al terme municipal de de Subirats, a Ordal, i van detectar un camió circulant a 103 km/h en un tram limitat a 70.
Els agents van aturar el camió i van denunciar administrativament el seu conductor per circular amb excés de velocitat. Els agents també van comprovar que al semiremolc del camió li mancava la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) i el permís de circulació, motiu pel qual el van denunciar administrativament.

Així mateix, els agents en realitzar les corresponents comprovacions del dispositiu de limitació de velocitat del camió, un dispositiu que no permet que el vehicle superi una determinada velocitat, es van adonar del seu incorrecte funcionament i de la manca de documentació d’aquest, motiu pel qual també va ser denunciat administrativament a la Divisió de Transports.

FER UN COMENTARI