Dissabte a quarts de quatre de la matinada, la Policia Local de Vilanova va detenir un home de 43 anys per un presumpte delicte d’agressió sexual.

Una trucada veïnal va alertar als agents del que semblava una discussió d’una parella a la plaça de Cal Ganeta. Quan la patrulla va arribar, es van trobar una dona jove que era a terra semi despullada i amb una lesió al front. Junt amb ella hi havia dos testimonis, que van ser els qui van socórrer a la víctima i impedir l’agressió, i van facilitar la descripció de l’autor així com la direcció per on havia fugit. Gràcies a això, els agents el van interceptar a la plaça de Catalunya i van procedir a la seva detenció.

Segons la víctima, l’home la va agafar per sorpresa quan anava en direcció a casa seva i la va llençar a terra, mentre li feia tocaments i li trencava la roba. La dona va ser atesa en primera instància pels serveis sanitaris de l’ambulància i posteriorment traslladada a l’Hospital de Sant Antoni, per rebre atenció, ja que presentava una lesió al front produïda durant l’agressió. Tal com estableixen els protocols d’atenció a les víctimes d’agressió sexual, des dels serveis municipals se li va oferir assessorament jurídic i psicològic.

FER UN COMENTARI