La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha denunciat 48 joves per haver fet ‘botellón’ en diversos grups a diferents places de la ciutat durant el cap de setmana passat, de divendres a diumenge. Els joves van ser denunciats per consumir a la via pública i incomplir el confinament. D’altra banda, també durant el cap de setmana, la Policia Local va denunciar els assistents a dues festes d’aniversari en domicilis particulars. Els veïns van avisar els agents per advertir que escoltaven un fort xivarri. En personar-se la policia, va comprovar que en els dos casos es tractava de reunions d’unes deu persones i van denunciar tots els assistents per no respectar les restriccions de la fase 0 del desconfinament.

En el cas dels joves denunciats per fer ‘botellón’, la majoria tenien entre 18 i 20 anys, si bé també hi havia algun menor d’edat. Segons fonts policials, en alguns casos els agents van actuar d’ofici, ja que hores abans havien observat cues de joves a diversos establiments d’alimentació i venda d’alcohol a preus baixos.

Això els va fer sospitar que se celebrarien reunions al carrer, de manera que durant la nit van desplegar patrulles destinades als parcs susceptibles d’acollir el ‘botellón’. En altres casos, van ser els veïns els qui van avisar la policia. Els 48 joves denunciats van ser enxampats a la plaça del Port, a la rambla de Sant Jordi, al Parc Samà, al Parc de la Torre d’enveja i al Parc de Baix-a-Mar.

Bars denunciats
En paral·lel, durant els últims dies la Policia Local de Vilanova ha denunciat dos bars de l’avinguda Garraf per incomplir les restriccions de la fase 0 del desconfinament. En un cas, s’estaven atenent els clients servint consumicions des d’una finestra. En l’altre, hi havia quatre clients consumint dins el local, els quals també han estat denunciats.

FER UN COMENTARI