Derrotes dels seniors femení i masculí de l’Handbol Ribes

0
102

Senior Femení

El MGC Mútua Ribes sènior femení es desplaçava el passat dissabte 4 de novembre a la pista de l’EON Horneo Alicante amb les bones sensacions de la darrera golejada al Gavà. Les locals, en canvi, portaven un registre de quatre derrotes seguides i sortien a la pista amb la pressió d’haver de puntuar.

Les riberenques van iniciar el matx amb la inèrcia de l’anterior partit i es van posar per davant al marcador ràpidament. La reacció local no va tardar a arribar i van anar igualant el partit fins a aconseguir capgirar-lo mantenint el resultat fins al descans (14-13).

Amb la represa es va escenificar una defensa intensa de les alacantines fent pensar que el partit s’escapava. El conjunt de Gabi Daza va saber mantenir alta la fortalesa mental durant les alternances al marcador fins a arribar els dos equips ben ajustats al final del partit. El Ribes va tenir una última ocasió per a empatar de penal pocs segons abans del final amb la pilota impactant al pal de la porteria, deixant un marcador de 24-23.

El pròxim partit serà el dissabte 11 de novembre a les 20 h amb la visita del BM Servigrup Benidorm.

Senior Masculí

Pel que fa al MGC Mútua Ribes masculí rebia la visita del Club Handbol Sant Andreu, rival ja conegut amb el qual no havia pogut emportar-se la victòria anteriorment.

El partit es va iniciar amb ganes de liderar el marcador a favor dels locals fins al minut 18 que el porter visitant va començar a aturar un alt percentatge de llançaments. Amb aquesta inèrcia, el Sant Andreu va capgirar el marcador posant un 5 a 9 a l’electrònic. Als vestuaris s’hi va arribar amb un marcador igualat (13-14) després de la millora defensiva i ofensiva dels ribetans.

La represa va tenir senyals positives pels locals posant-se per davant per primera vegada al marcador. Tot i això, l’alegria local es va disoldre amb la remontada del Sant Andreu empatant a 20 gols. Aquesta dinàmica va ser impossible de seguir pels ribetans que van veure com s’escapava la victòria per dos gols 27-29.

La propera jornada és aquest diumenge a les 20 h contra el CA Sabadell Handbol.