El passat 11 de juny la Guàrdia Civil va desarticular una organització criminal que es dedicava al cultiu interior i tràfic de marihuana i es trobava a Torrelles de Foix, a la zona de Can Coral.

La investigació de la Guàrdia Civil havia començat a finals del 2018, ja que s’havien detectat elevades sobrecàrregues de la xarxa elèctrica i alguns ciutadans havien denunciat reiterades tallades de llum i la crema de diversos transformadors elèctrics. Durant el registre dels cinc domicilis implicats, els agents van detenir quatre persones de nacionalitat espanyola, una de les quals es va encarar a un dels agents amb una arma de foc. A més,  es van intervenir 1.519 plantes de marihuana, 41kg de marihuana preparada per a la seva venda, dos vehicles, dues escopetes i més de 37.400 euros.

A banda dels delictes de tràfic, aquesta organització havia provocat un frau de 215.000 euros a la companyia elèctrica. A partir d’aquest frau i la detecció de les sobrecàrregues, la companyia elèctrica també ha comunicat a la Guàrdia Civil que a la zona hi havia set domicilis més que tenien llum de manera il·legal, i els agents també les estan investigant.

Les persones detingudes, que tenen entre 25 i 55 anys, es troben a la presó.

 

FER UN COMENTARI