Desarticulat un grup que robava en domicilis del Penedès

0
1015
Imatge d'arxiu. // FOTO: ACN

Aquest matí l’Agència Catalana de Notícies informava de la desarticulació d’un grup criminal que estava especialitzat en robatoris amb força a domicilis, a la zona del Penedès i el Tarragonès.

Els agents de Mossos d’Esquadra haurien detingut cinc persones, que es desplaçaven als habitatges on volien robar amb un vehicle de lloguer i accedien als domicilis escalant o forçant les finestres. La investigació per desarticular aquest grup va començar a principis d’aquest any, quan els investigadors van detectar la presència d’un grup que de manera itinerant va cometre cinc robatoris amb força en domicilis a les poblacions de les Cabanyes, Guardiola de Font Rubí, la Riera de Gaià, Altafulla i Torredembarra, tots ells de similars característiques.

A més, durant el transcurs de la investigació hi va haver tres robatoris més a les localitats de l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental), Banyeres del Penedès (Baix Penedès) i Gelida (Alt Penedès), tots seguint el mateix modus operandi. Els lladres aprofitaven l’última hora de la tarda, i abans de cometre els robatoris es reunien a un bar per preparar les operacions.

Els detinguts robaven tot tipus d’objectes: diners en efectiu, joies i rellotges, material informàtic i electrònic, peces de roba i altres objectes, tant per vendre i obtenir beneficis econòmics com per a usos particulars.

El passat dia 6 d’abril, un cop identificats i ubicats els presumptes autors, els investigadors van posar en marxa un operatiu policial on tots cinc membres van ser detinguts. Els Mossos van escorcollar tres domicilis de la demarcació de Tarragona, on van localitzar diferents efectes entre els quals destacaven alguns objectes provinents dels robatoris investigats.

El 8 d’abril van passar a disposició del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Vilafranca del Penedès, i tots cinc detinguts van ingressar a presó provisional. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

FER UN COMENTARI