Dimecres es va presentar  el “Temporada d’estiu”, el llibret que aglutina i promociona tota l’oferta musical dels mesos de juliol i agost al Vendrell. A la publicació s’hi pot trobar la programació del 39è Festival Internacional de Música Pau Casals, del 31è Festival de Música Tradicional Música a la Vila i dels concerts que es programen a l’agost a l’Auditori Pau Casals. A més, també conté referències dels concerts del Festival Jove “Música als Jardins” organitzats per la Fundació Pau Casals, de les ballades del mes d’agost organitzades per la Regidoria de Cultura i Festes, de les activitats d’estiu del Museu Àngel Guimerà i de les mostres previstes a la Sala d’exposicions Portal del Pardo; a la Sala d’exposicions La Fusteria i al Museu Deu.

7 concerts al FIMPC
El Festival Internacional de Música Pau Casals, organitzat per l’Auditori Pau Casals i l’Ajuntament, programarà enguany set concerts amb artistes de l’escena nacional i internacional i dues projeccions sobre el mestre amb actuacions el directe. Tots els concerts excepte un, es faran a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador i les projeccions a la plaça del Tívoli. Entre els artistes més destacats d’aquesta 39a edició hi ha el solista i concertista italià Giuliano Carmignola, que actuarà el dia 16 de juliol acompanyat per les flautistes Julia Gallego i Magali Mosnier i de la formació catalana Orquestra Da Càmera; la violinista Carmignola que oferirà un concert el 19 de juliol i Oliver Latry, l’organista principal de Notre Dame de París, que el 19 de juliol actuarà a l’església parroquial del Vendrell.

5 concerts al Tívoli
Els dimecres del mes d’agost a la nit, la plaça del Tívoli del Vendrell, acollirà el festival Música a la Vila, amb cinc concerts gratuïts. El certamen arrencarà el dia 7 d’agost amb un doble concert: un de més familiar amb el grup Xarop de Canya i posteriorment un altre amb la cantant i guitarrista occitana Alidé Sans. Els altres dimecres passaran per l’escenari del Tívoli el grup de música tradicional basc Korrontzi, la cantautora Clàudia Cabero i el grup de polifonia Tornaveus.

Finalment, i amb la voluntat d’arribar a un públic més ampli, el Temporada d’estiu recull també els concerts que programa l’Auditori Pau Casals al llarg dels dos mesos d’estiu. Per Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell, l’objectiu que es busca amb aquesta oferta cultural és “consolidar les propostes com un element de projecció internacional del Vendrell i fer que serveixi com un element de cohesió social.”

FER UN COMENTARI