Desmantellen una granja il·legal amb prop de 40 fures a Cunit

0
107
Fures dins d'una gàbia (foto: Guàrdia Civil).

El Servei de Protecció a la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil ha desmantellat a Cunit  una granja il·legal on malvivien 37 fures. L’avís el va donar un veí proper a les instal·lacions després de patir males olors continuades, especialment durant el mes d’agost. Els agents policials van comprovar que les bèsties vivien en unes petites gàbies situades a una coberta creada en una parcel·la i en condicions higièniques pèssimes. En alguns casos convivien set exemplars en una única gàbia, amb una gran quantitat d’excrements i restes d’animals de què s’alimentaven, com conills. Prop de les gàbies, la policia va trobar una gran quantitat de brutícia acumulada.

Sota la mateixa coberta hi havia diverses eines agrícoles, productes químics, restes de pell i d’ossos d’altres animals, i també una gàbia de fusta utilitzada per a la cria de les fures. Durant la inspecció, el propietari no va acreditar cap documentació d’inscripció de les fures al cens d’animals, ni la declaració de nucli zoològic ni cap autorització per a la criança de les bèsties. Tampoc disposava de farmaciola.

L’home va ser denunciat al Departament d’Acció Climàtica per diferents infraccions administratives relacionades amb la cura i tinença d’animals.

FER UN COMENTARI