La Guàrdia Civil va desmantellar una plantació amb 230 plantes de marihuana en un habitatge de Cunit. En l’operatiu, coordinat amb la Policia Local, es va detinir una persona. Es tracta del fill de la parella propietària de la vivenda, que viu a Barcelona, i anava i venia contínuament per mantenir la plantació en òptimes condicions de producció. Va ser a través de la col·laboració ciutadana que es va alertar la policia d’una possible plantació clandestina en aquest habitatge independent al terme de Cunit. El dispositiu d’entrada i desmantellament de la plantació es va dur a terme divendres passat. El detingut, de 36 anys, va passar a disposició judicial al Vendrell i va quedar en llibertat.

Se’l va detenir pels delictes de tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric. La investigació es va iniciar a finals de gener. Guàrdia Civil i Policia Local van inspeccionar la finca i van comprovar que, a part d’una forta olor a marihuana, a l’exterior s’hi havien instal·lat aparells condicionadors i extractors d’aire industrial.

Segons informen fonts policials, no es tractava d’una residència habitual i que els seus propietaris residien a Barcelona. Però un fill de la parella hi acostumava a anar i se’l va observar en diverses ocasions carregant terra de cultiu i desfent-se de restes de poda de les plantes.

Amb l’entrada i registre per ordre judicial, els agents van entrar a l’habitatge divendres passat i van trobar-hi una plantació d’interior -indoor-, amb 230 plantes de marihuana, dos rifles d’aire comprimit sense documentació, munició de nou mil·límetres parabellum, dues bàscules de precisió i material per al cultiu i elaboració de la droga.

FER UN COMENTARI