Desmantellen una xarxa d’explotació sexual a Calafell

0
634
FOTO: POLICIA ESPANYOLA

La policia espanyola ha desmantellat una xarxa d’explotació sexual que actuava en tres pisos de Calafell, al Baix Penedès; segons informa l’ACN.

De moment s’han detingut nou persones, que utilitzaven els pisos per prostituir dones de nacionalitat brasilera, i publicaven els serveis de prostitució en pàgines web i en anuncis de premsa local. El desmantellament va començar el mes de setembre, a partir d’una investigació que s’havia iniciat el desembre de l’any passat. La policia va detenir nou persones per delicte de tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual, i també per un delicte relatiu a la prostitució. A més, tres persones, dues dones i un home, tots ells de nacionalitat brasilera, van ser sancionades per infracció de la llei d’estrangeria.

Tots els detinguts, inclòs el màxim responsable de la xarxa, han quedat en llibertat amb càrrecs.

L’operació l’han dut a terme agents de la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres de Comissaria de Tarragona. S’emmarca dins del pla de la policia espanyola contra el tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual, engegat el 2013, i que va donar lloc a la creació a aquesta brigada, adscrita a la Comissaria General d’Estrangeria i Fronteres de la policia espanyola.

FER UN COMENTARI