Detinguda la propietària d’un bar de Cunit i el seu corredor d’assegurances per simular un atracament

0
722

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat mes de desembre la propietària d’un bar de Cunit i el seu corredor d’assegurances per haver estafat la companyia asseguradora simulant un atracament, segons informa l’ACN.

El 25 de novembre la dona havia denunciat a la policia que quatre dies enrere havia patit un atracament amb violència i intimidació al local, durant el qual suposadament dos individus l’havien amenaçat amb una arma blanca i li havien robat un telèfon mòbil i 1.500 euros en efectiu quan els duia a una administració de loteria.

Els agents van sospitar de la dona a partir de certes contradiccions en els seus arguments, i van acabar descobrint que en realitat li havien robat el telèfon i 1.300 euros sense que se n’hagués adonat i l’agent mediador de la companyia d’assegurances li havia aconsellat simular un atracament per cobrar de l’assegurança. Els dos van ser detinguts i, després de confessar, van ser posats en llibertat. Ambdós són de nacionalitat espanyola i veïns de Cunit de 61 i 43 anys.

FER UN COMENTARI