Imatge d'arxiu. // FOTO: ACN

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Alt Penedès van detenir, el divendres passat, un home, de 39 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor dels delictes de desobediència als agents de l’autoritat, falsificació de document oficial i per conduir sense permís per pèrdua de vigència per punts.

Els Mossos feien un control de pas a la carretera Bv-2122, al terme municipal de Torrelles de Foix quan van veure com un ciclomotor que circulava per la via quan va veure el control policial va fer un canvi de sentit sobtat i va fugir a gran velocitat en sentit contrari. En veure’s perseguit, el motorista va entrar a gran velocitat per una pista forestal fins que va perdre el control.

Una vegada interceptat els agents van comprovar que la placa de matrícula del ciclomotor estava manipulada de forma intencionada, que el vehicle no disposava de l’assegurança obligatòria i el conductor tenia el permís de conduir des del 2010. A més a més, en l’escorcoll preventiu se li van trobar a sobre dues paperines d’una substància en pols blanquinosa, presumptament cocaïna.

Per tots aquests motius, se’l va denunciar administrativament per possessió de substàncies estupefaents i per conduir sense l’assegurança obligatòria del vehicle i se’l va detenir per desobediència als agents de l’autoritat, falsificació de document oficial i per conduir sense permís per pèrdua de vigència per punts.

Es dona la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat l’any 2015 per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

FER UN COMENTARI