Detingut el responsable d’un narcopis del Poble Nou de Vilafranca

0
416
Cedida a l'ACN per la Policia Nacional

La Policia Local de Vilafranca del Penedès i la policia espanyola han desmantellat la segona plantació de marihuana en menys de dues setmanes i n’ha detingut el seu responsable, segons informa l’ACN. Les denúncies veïnals van permetre identificar l’espai, on s’hi havia manipulant el sistema elèctric de manera fraudulenta i on hi van trobar 502 plantes de marihuana, sis quilos de cabdells i 59 esqueixos. La policia va determinar que al pis hi vivia un home, i després de determinar amb un informe oficial que hi havia frau elèctric, van controlar l’habitatge fins que finalment es va aconseguir l’entrada i escorcoll de l’immoble per via judicial.

Aquest és el segon operatiu en la mateixa línia que es produeix a Vilafranca del Penedès en menys de dues setmanes. Per aquest motiu, la investigació policial apuntava la possibilitat que la mateixa organització desarticulada en la primera ocasió es trobés al darrere de la segona plantació.

Entre les dues intervencions es van interceptar 3.572 plantes de marihuana, i en total es calcula que el preu de mercat de tot el material superaria els 600.000 euros.

FER UN COMENTARI