Detingut l’autor de diversos furts al centre de Vilafranca

0
789

La policia local de Vilafranca va detenir ahir al matí el presumpte autor de diversos furts al barri del Centre de la vila mentre patrullaven per la plaça Milà i Fontanals. Al voltant de els 11h del matí un establiment de venda de roba va alertar a la policia d’un robatori que acabaven de patir a mans d’un jove, que s’havia endut peces de roba de la botiga.

Els agents van trobar un home que coincidia amb la descripció facilitada per l’establiment a la plaça Milà i Fontanals, i van constatar que el passat mes d’octubre ja havia estat detingut per fets similars. El jove va ser descobert mentre intentava vendre la roba a una altra persona, i al detectar la presència dels agents es va iniciar una persecució fins al carrer Beneficiència, on una agent el va aturar i detenir.

A la prefectura de la policia es va comprovar que el jove tenia una ordre de prohibició d’entrada a Vilafranca. A més, darrerament hi havia hagut molts furts en establiments de la zona i els agents sospiten que ell en fos l’autor.

La policia local aprofita aquesta detenció per recordar als comerços i locals que han de prendre precaucions per evitar furts i robatoris: limitar les vies d’accés per dificultar la fugida als lladres, buidar sovint les caixes enregistradores, evitar confrontacions i anotar el màxim de trets de persones sospitoses, instal·lar xips de seguretat als productes…

FER UN COMENTARI