L’Ajuntament de Vilanova ha informat que dues persones usuàries de la residència Els Josepets estan afectades per Covid-19 i vuit més estan aïllades, perquè tenen febre i altra simptomatologia compatible amb el virus. A més, divendres va morir a l’Hospital Residència Sant Camil un usuari que havia estat ingressat per Coronavirus. Es dona el cas que fa dues setmanes una altra persona va morir als Josepets afectada per una patologia respiratòria, tot i que no es pot confirmar que fos per Covid-19, ja que no va fer-se-li la prova.

Totes les famílies estan informades de la situació, tant els familiars de les persones afectades com el conjunt de la comunitat de la residència, a través de les notes informatives que des de la direcció de l’Organisme Autònom Municipal AISSA s’envien gairebé diàriament, amb la voluntat de garantir la transparència comunicativa.

AISSA ha previst diversos escenaris i s’està gestionant la resposta a cadascun d’ells. S’ha reorganitzat l’espai, per donar cobertura a 22 persones en aïllament, tot i que, si arribés el cas, es pot ampliar a més llits.  Per altra banda, s’han articulat mesures per tal de preservar les plantes no afectades, evitant que les persones residents es moguin, i dotant de més personal gerocultor perquè no hi hagi mobilitat entre plantes.

FER UN COMENTARI