Diada de Santa Llúcia amb tres calderes i 200 racions d’escudella a Gelida

0
968

Enguany, la celebració de la Diada de Santa Llúcia estarà marcada per les restriccions per fer front a la covid-19 i serà més en clau local que mai. El fil conductor, com és tradició, seran les calderes que bulliran durant tot el matí de diumenge per preparar l’escudella de Santa Llúcia. Però en aquesta ocasió només seran tres calderes i aquestes canviaran d’emplaçament: en lloc de fer-se al pati dels Lluïsos serà al pati del CIC i a porta tancada, per respectar les mesures de seguretat i distància, tot i que el procés es podrà seguir en streaming en directe.

Per evitar aglomeracions, només es posaran a la venda 200 racions, i per aconseguir-la caldrà adquirir prèviament el tiquet (al preu de deu euros) a l’OAC de l’Ajuntament. En cada butlleta s’assignarà un dels tres punts de recollida de l’edifici del CIC i l’hora en què caldrà fer-la. La recaptació es lliurarà íntegrament i de manera solidària a Càritas de Gelida.

A banda de l’escudella, hi haurà la 30ª Fira d’artesans i Mostra d’entitats, que es farà amb un circuit tancat, amb entrada pel carrer Major, amb control d’accés i circuit amb un sentit únic. Altres actes seran la 39ª exposició de pessebres artístics a la capella de les Monges, la Missa amb els Goigs de Santa Llúcia del mestre Pere Vallribera, l’actuació de l’Esbart Rocasagna a la plaça de la Vila i l’obra teatral “Allò que tal vegada s’esdevingué”. Enguany no hi haurà el Lluciafoc de la Colla de Diables.

FER UN COMENTARI