Dilluns ja es podran adquirir les entrades per la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon

0
324

El proper dilluns 23 de novembre ja es podran comprar online les entrades per visitar la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon, que obrirà les seves portes del 27 al 30 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener.

La fàbrica està situada al número 29 del carrer Comerç de Vilafranca i compta amb tot un seguit de personatges que s’encarreguen d’ordenar les cartes que envien nenes i nens als Reis d’Orient i organitzen les comandes dels regals.

Les entrades es podran trobar a la pàgina web https://entrades.vilafranca.cat/ i el preu serà de 4€ els adults i 2€ els infants (de 3 a 12 anys). Les persones adultes només podran comprar entrades si van acompanyades d’almenys 1 infant, amb un màxim de 2 adults i 4 infants per compra.

La Fàbrica de les Joguines s’ha adaptat a tots els protocols sanitaris. El públic accedirà a l’interior de la fàbrica en franges de 15 minuts i en grups molt reduïts de nuclis familiars o de convivència per tal que durant el recorregut es guardin les distàncies establertes en els protocols de prevenció de la COVID-19.

FER UN COMENTARI