Dimecres vinent els Gegants de Vilafranca celebren la diada de Corpus. I com és tradició, a la tarda sortiran en cercavila pels carrers del centre, acompanyats pels Nans i Capgrossos. La diada començarà a tres quarts de sis de la tarda a la plaça de la Vila, amb la plantada de tota la imatgeria festiva participant; enguany, com a novetat, al mateix emplaçament s’hi durà a terme un taller infantil relacionat amb el conte personalitzat sobre els gegants Ferragut i Elisenda, ideat per Mirall de Contes. Es tracta d’una publicació gairebé artesanal a càrrec d’Anna i Sara Doblas i Anna Mongay i que pretén ser la primera d’una col·lecció sobre els diferents elements festius de Vilafranca.

A les sis de la tarda començarà la cercavila pels carrers del centre. En arribar de nou a la plaça de la Vila, Gegants, Nans i Capgrossos faran un ball de lluïment i tot seguit es farà l’entrega del record per a tota la mainada i la xocolatada popular.

L’acte de presentació de la diada de Corpus va servir també per presentar el cartell d’enguany, fet per l’egarenc Xavi Suárez. Es tracta d’una il·lustració en aquarel·la en què es pot veure el Ferragut i l’Elisenda ballant sobre una catifa de flors.

FER UN COMENTARI