Divendres al matí el secretari general de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Isidre Also i dues persones més del seu staff, Míriam Sánchez (adjunta de Direcció) i Susanna Gómez (responsable de Formació i Recursos Humans) van comunicar a la presidenta de l’entitat, Neus Lloveras, la seva decisió de desvincular-se laboralment de l’entitat, en forma de baixa voluntària i de manera immediata.

En un comunicat tots tres van expressar el seu agraïment a l’entitat i es van mostrar disposats a col·laborar per tal que la seva marxa no alteri el dia a dia de l’entitat.

Isidre Also està vinculat a la FEGP des de l’any 1991 en què va col·laborar amb la creació de l’Associació Empresarial del Garraf (ADEG). Expert i docent en comunicació, organització d’actes i protocol. Ha desenvolupat una intensa trajectòria com a promotor firal i d’esdeveniments de dinamització econòmica i empresarial. Director de l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE), compta amb estudis de Relacions Públiques a la Universitat de Barcelona, Direcció General a l’IESE i Estratègia i Competitivitat Regional a la UPC.

La dimissió de bona part de l’staff de la FEGP arriba després del canvi de junta directiva. Fa dos mesos l’exalcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, va guanyar les eleccions de la patronal per 189 a 76 vots al fins aleshores president, Martí Sistané, que optava a la reelecció.

 

FER UN COMENTARI