Encesa del campanar del Vendrell (foto: Víctor Merencio).

La Festa Major de Santa Anna del Vendrell s’ha quedat sense administradors. Ahir van dimitir en bloc al·legant “la poca col·laboració per buscar solucions per part d’algunes entitats i dels cossos de seguretat i protecció civil del nostre municipi i la falta de presa de decisions per part dels responsables polítics de l’Ajuntament del Vendrell”.

El quintet administrador va ser nomenat a finals de juliol de l’any passat i expliquen que al mes de desembre tenien ja la Festa Major organitzada. Davant l’inici de la pandèmia de la covid-19 van treballar en com adaptar-la: “amb l’anunci de la nova normalitat, vam organitzar una nova Festa Major adaptada a la situació intentant tenir en compte les necessitats i requeriments de totes les parts implicades i que aconseguís un equilibri entre poder gaudir-la garantint la seguretat dels vendrellencs i adaptant-nos a la nova situació econòmica”. Els administradors insisteixen que han aconseguit crear una Festa Major que mantenia l’essència, amb un pregó, castell de focs, cultura popular, foc, actes familiars i música per a totes les edats.

Els administradors conclouen el seu manifest amb una crida a la necessitat d’unir forces “deixant enrere tota mena de diferències, per intentar tirar endavant un sentiment que ens uneix a totes i tots”.

FER UN COMENTARI