Direcció tècnica bicèfala als Xicots de Vilafranca

0
1442

Els Xicots de Vilafranca van escollir divendres en assemblea extraordinària dos caps de colla. Efectivament, els vermells vilafranquins assajaran enguany una direcció tècnica bicèfala, amb Quico Murillo i Quim Mestres compartint tasques de comandament de la colla, i mantenint Esther Vicente com a presidenta.

La segona part de l’assemblea del 12 de gener en què Gabi Cot feia oficial la seva renúncia a un segon any al capdavant dels Xicots introduïa per primer cop una direcció compartida de la colla, amb dos castellers de tronc. Quico Murillo és llorencenc, forma part dels Xicots des de l’any 2010 i ha parat a segons tots els màxims castells de la colla: els 3 i 4 de 9 amb folre, la torre de 8 folrada, el 5 de 8 i el 7 de 8. Per la seva part, Quim Mestres es va incorporar als Xicots al 2004, després d’haver format part ja anteriorment dels Vailets de Gelida. Ha parat el 3 de 9 i la torre de 8 folrats a quarts, el 4 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el 7 de 8 a terços, i també és el terç dels únics pilars de 6 descarregats per la colla.

L’objectiu fixat per la colla és ampliar la base social al màxim possible, i tenint com a base la tripleta de castells de vuit consolidada, poder tornar a portar a plaça els castells de nou i dels de vuit de gamma alta en les diades de màxim nivell.

FER UN COMENTARI