Dissabte arrenca la 14a edició del Mercat del Préssec d’Ordal

0
1324

Aquest cap de setmana arrenca la 14a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, que tindrà lloc cada dissabte i diumenge dels mesos de juny, juliol i agost a Sant Pau d’Ordal, en horari de 10 del matí a 2 del migdia, organitzat per l’Ajuntament de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal. L’acte inaugural serà diumenge a 2/4 de 12 del migdia amb Santi Amigó, del restaurant Cal Xim de Sant Pau d’Ordal i veí del municipi de Subirats.

Un any més, a la plaça Subirats s’hi podran trobar préssecs en les condicions òptimes de maduració, es podrà tractar directament amb els productors i adquirir préssecs collits directament de l’arbre. Com a complement, també hi haurà altres productes de la terra com mel, melmelades, oli d’oliva, vi i cava elaborats per cellers del municipi. Cada celler té una data confirmada per fer el maridatge al mercat.

A banda del mercat, també s’hi programaran activitats com ara un taller de bosses pintades amb préssec, adreçat al públic infantil; una passejada guiada en temps de collita; la presentació del projecte educatiu “La vinya dels nens” de l’escola Sant Jordi de Sant Pau d’Ordal. A més, les visites que arribin en tren a l’estació de Lavern podrà llogar-hi una bicicleta per anar al mercat amb descompte i, com a regal, una bossa de roba per comprar els préssecs.

FER UN COMENTARI