Dissabte, el cinquè Big Draw amb sis tallers de dibuix pel centre de Vilafranca

0
790

Dissabte entre 2/4 de 6 i les 8 de la tarda tindrà lloc la cinquena edició del Big Draw, que disseminarà sis tallers de dibuix i manualitats per diversos espais del centre. Per fer possible el control d’aforament i el distanciament social, dos d’ells es faran al pati de l’Escorxador. No hi podrà haver més de sis persones per grup, però en alguns tallers es podran fer diversos grups alhora. El lema de tots els tallers serà “Un clima de canvi”.

L’escola d’art Arsenal representarà un fons marí ple d’animals, pintat amb guix, amb plantilles, al claustre dels Trinitaris. El Zig-Zag farà un mural de fusta que simularà l’Àrtic, amb els dibuixos dels animals característics dels pols, a la plaça Santa Maria. L’institut Milà i Fontanals crearà amb papiroflèxia l’oceà i un arbre de la vida amb ocells, a la plaça de la Vila.

I el Col·lectiu Gargot dirigirà tres tallers. Un serà davant del Palau Baltà, que crearà un bosc amb material reciclat, i cada artista se’n podrà endur un tros a casa; i dos tallers al pati de l’Escorxador: un de pedres, bastons de fusta i material reciclat, i un altre en què es pintarà un fons abstracte i se li donarà textura afegint-hi material reciclat.

FER UN COMENTARI