Dissabte, onzena edició de la Funifira de Gelida

0
474

Dissabte se celebrarà a Gelida l’onzena edició de la Funifira, centrada en la figura del Funicular, un dels elements turístics més emblemàtics del municipi. L’espai gastronòmic de la fira se situarà enguany al Pavelló Poliesportiu Municipal i s’hi podran degustar diferents productes d’elaboració del Gelida i hi haurà també una mostra de vins, caves, cervesa artesana i most de la zona. L’espai obrirà a les 12 del migdia i hi haurà quatre torns d’accés (fins a les 11 de la nit) per garantir que no se superi l’aforament màxim permès i que tothom pugui sentir-s’hi còmode i segur mentre tasta els productes gastronòmics dels 15 establiments que hi participaran. Per facilitar l’accés, enguany es pot fer reserva anticipada al web de Penedès Turisme (shop.penedesturisme.cat/cataleg/funifira-2021).

Entre les novetats de la Funifira de 2021 hi ha un espectacle teatralitzat dins del Funicular durant el viatge per transportar l’usuari cap a una altra època. També hi ha la incorporació al recorregut del trenet turístic d’una explicació amb locució per conèixer els punts d’interès i els llocs emblemàtics de Gelida, amb sortides gratuïtes cada mitja hora des de l’estació del poble. Les activitats per a un públic infantil també s’han ampliat: al ja tradicional trenet solidari s’hi han afegit diferents activitats com tallers, espai de jocs de taula, una excursió familiar per la Ruta dels Tresors i una gimcana digital per cercar “les claus del Funi”.

A més a més, a les 11 del matí s’inaugurarà a l’Espai 1880 l’exposicióLa volta al món en ferrocarril, passant per 105 països”, que es podrà visitar els caps de setmana fins al 6 de desembre.

Més informació al web de l’Ajuntament, a www.gelida.cat.

FER UN COMENTARI