Aquest dissabte torna el mercat no sedentari a Vilafranca, tot i que únicament amb les parades de productors de la terra i de planter, és a dir, les exclusives d’alimentació identificades com “Productors de la Terra” que habitualment s’ubiquen a la plaça Constitució i davant de la capella de Sant Joan.

Les parades es col·locaran a la rambla de Sant Francesc entre les 8 i les 14 hores i es disposaran als dos costats de l’espai central, degudament espaiades i seguint totes les mesures de seguretat que marca el protocol establert per les autoritats sanitàries competents. La zona de venda estarà encerclada i tindrà un accés  únic a la zona del monument a Milà i Fontanals i la sortida pel cantó oposat de la rambla. Als accessos hi haurà hidrogel i així com un rètol informatiu amb les mesures de distanciament i protecció. La Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil controlaran els accessos i el compliment de les mesures de seguretat. Els paradistes han rebut instruccions molt concretes sobre les mesures de seguretat que s’hauran de prendre.

Mascareta obligatòria

Per poder comprar al mercat caldrà portar mascareta i posar-se hidrogel abans i després d’accedir al recinte. També estarà prohibit l’autoserveis i únicament els paradistes podran manipular i servir els productes. Entre els compradors caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat de 2 metres i sempre que sigui possible s’haurà de pagar  amb targeta. A més, la franja horària de 10 a 12 es destinarà a persones majors de 70 anys.

Pel què fa al mercat de la Pelegrina (L’Espirall), a partir de dimarts vinent dia 19, les parades estaran disposades al carrer Baltà de Cela. Hi haurà únicament les 8 parades d’alimentació del mercat (per tant, tot tipus d’alimentació). Les mesures de seguretat seran les mateixes que les del dissabte. L’horari comercial serà de 9 a 13.30h.

 

FER UN COMENTARI