Dissabte torna la mostra de titelles Mitjó a Sant Pere de Riudebitlles, concentrada en un sol dia

0
305

Aquest dissabte el Mitjó torna a Sant Pere de Riudebitlles. La Mostra d’espectacles de titelles que arriba a l’onzena edició amb un format nou durant un únic dia. Una de les grans novetats d’enguany serà el “El Camí del Riu”, una passejada familiar en què públic i artistes es fondran en l’entorn natural excepcional del riu Bitlles amb l’espectacle itinerant musical i de titelles “Transhumància”, de la cia Xip xap. Durant el recorregut també hi haurà instal·lacions artístiques a càrrec de l’escola d’art Arsenal i del Zig Zag, de Vilafranca. La passejada acaba amb un espectacle humorístic “Hand Made”, a càrrec del mim Carlos Martínez.

La mostra disposarà d’un espai central al casc antic del poble , amb foodtrucks, bars, cervesa local, tallers i activitats familiars. Una d’aquestes activitats és l’espectacle “Secrets”, de Tombs Creatius, que barreja artesania i tecnologia en un circuit emocionant i misteriós ple de tresors amagats. També destaca la presència d’un dels grans titellaires internacionals, el català Jordi Bertran, que portarà un dels seus espectacles estrella, “Poemes Visuals”.

Per als més menuts, les propostes es concentren al matí amb l’hora del conte i taller “Topinamburga la remeiera” de Roser Serra i “Les sirenes són calbes” de la Cia Deliri. I per al públic més adult, el vespre comptarà amb un muntatge atrevit, “Perquè balla en Jan Petit”, de Teatre de l’Aurora.

La majoria d’espectacles i activitats son gratuïts, o tenen una participació simbòlica de 2 euros i en la majoria dels casos cal fer reserva prèvia a la web www.mitjoriudebitlles.net , on també es pot consultar el programa sencer.

FER UN COMENTARI