Diumenge, 19ª edició de la fira mediambiental Eco Sant Cugat

0
357

Diumenge tindrà lloc la 19ª Fira Mediambiental del Penedès, Eco Sant Cugat, amb actes relacionats amb la sostenibilitat, el consum responsable i la salut durant tot el cap de setmana. L’Eco Sant Cugat és una fira mediambiental que treballa per conscienciar la ciutadania vers la problemàtica ambiental, amb uns objectius ben clars: la defensa de l’entorn, l’aposta per la sostenibilitat i sota el lema: consum responsable, salut i medi ambient.

Tots els actes al carrer

El dia gran de la fira serà diumenge, amb estands i expositors pels carrers del poble i pels voltants de la plaça de Joan Sangenís i del Centre Cívic; xerrades, tallers i jocs gegants per a grans i petits, la 6a trobada del col·lectiu Penedès Verd (que inclou un plogging per recollir deixalles de l’entorn), una bicicletada popular, l’espai gastronòmic i una trobada de plaques de cava, entre altres. També hi haurà una nova edició de l’Espai Salut, on es faran xerrades i tallers divulgatius relacionats amb la salut, enguany adaptat a les limitacions sanitàries però amb activitats com un taller de meditació en moviment, una xerrada de nutrició conscient i mindfulness, i una sessió de musicoteràpia.

També es farà la xerrada-debat “Consum conscient, accions pel canvi”, a càrrec de Coopsetania.

Divendres i dissabte es faran actes previs com la conferència de Bosc Verd “35 anys de defensa d’un Penedès verd i sostenible: La lluita continua”, una passejada naturalista nocturna i la 7a Mostra Audiovisual de Medi Ambient.

Tots les activitats es desenvoluparan als carrers del municipi. Més informació a la pàgina web www.ecosantcugat.cat.

FER UN COMENTARI