Diumenge debuta a la Múnia l’Orquestra Simfònica del Baix Penedès

0
933

Diumenge a les 6 de la tarda tindrà lloc a la Societat de la Múnia la presentació pública de l’Orquestra Simfònica del Baix Penedès, creada fa tan sols quatre mesos per l’escola de música Contrapunt, i que està formada per 45 músics, entre alumnes, antics alumnes de l’escola i altres músics afeccionats de la comarca. Serà el seu primer concert, amb un repertori molt popular a base de bandes sonores de pel·lícules molt conegudes, com Forrest Gump, Shrek, Pirates del Carib, Pocahontes o The blues brothers, entre altres, A més, durant l’audició es projectaran imatges d’alguns d’aquests films.

Sota la direcció de Jordi Serrano (professor de trompeta i trombó de l’escola de música), la ContraOrquestra ha començat amb quatre assajos –un al mes, al gimnàs de l’escola de primària de Banyeres–, al mateix temps que s’anaven buscant noves incorporacions fins a completar l’equip sota la coordinació d’Arnau Gómez.

L’Escola de Música Contrapunt és una associació d’alumnes, mares i pares, gestionada en forma de cooperativa, i que té presència en vuit pobles del Penedès: Banyeres, Bellvei, Calafell, Cunit, la Múnia, la Joncosa del Montmell, Santa Oliva i Sant Jaume dels Domenys.

FER UN COMENTARI