Diumenge, primera Fira de Primavera a Sant Jaume

0
891

L’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys organitza diumenge la primera edició de la Fira de Primavera. Un esdeveniment que pretén ser una mostra de productes vinícoles i alimentaris i de serveis de restauració i hostaleria del Penedès. Es farà a la pista de les escoles, en un horari d’11 del matí a 3 del migdia i de 5 a 8 de la tarda.

En total hi haurà 23 expositors sota carpes, que presentaran els seus productes de sectors com la restauració, els allotjaments rurals, artesans de tota mena, cellers, etc., tots fabricants i establiments de Sant Jaume i de la rodalia. Així, els restauradors hi oferiran una mostra de la seva cuina i es podran degustar tapes d’autor; les cases rurals del municipi hi són totes, per promocionar els seus establiments; cellers que exhibiran els seus vins i caves i n’oferiran degustacions, talment com forners, formatgers o fabricants d’embotits. A més de la mostra es faran activitats relacionades amb el món de la vinya.

Demostracions de cuina, folkore i música

Entre les activitats complementàries a la fira hi haurà a la rambla, al punt del migdia, una exhibició de Ball de Bastons, Gegants, gralles, Drac i Diables infantils. A la 1 la Fonda Sport farà una demostració de cuina, i a les 6 de la tarda hi farà El Barretet.

La música en viu hi serà present a partir de les 7 de la tarda, de la mà de Petit Comitè (veu i piano), i com a cloenda d’aquesta primera Fira de Primavera de Sant Jaume, a les 8 sortirà de la rambla una cercavila amb la participació dels Gegants i gralles, els Diables infantils i el Drac.

FER UN COMENTARI