Aquest divendres, 20 de novembre, es dona el tret de sortida a la campanya Cap infant sense joguina, organitzada per l’oficina comarcal de Creu Roja a l’Alt Penedès, amb la col·laboració de Càritas, els ajuntaments de Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, així com altres entitats, associacions i establiments de la comarca que s’han adherit a la campanya.

Però enguany, degut a les mesures sanitàries contra la covid-19, la campanya será diferent. Si fins l’any passat es venien butlletes a diferents establiments i amb els fons aconseguits la Creu Roja comprava les joguines, en aquesta ocasió es farà una campanya en línia promovent les donacions econòmiques a un número de compte que es donarà a conèixer des de les xarxes socials de l’entitat. El que sí que funcionarà de la mateixa manera serà la recollida de les joguines. Entre el 17 i el 22 de desembre els pares dels infants beneficiaris s’arribaran, amb cita prèvia, a la Creu Roja i podran escollir la joguina que vulguin de totes les que hi haurà exposades a la botiga solidària.

L’any passat un total de 550 infants de tota la comarca es van beneficiar d’aquesta campanya i enguany, malgrat la situació sanitària i econòmica, la Creu Roja es mostra optimista: “Quan es donen aquestes situacions, l’experiència ens demostra que la solidaritat emergeix de manera espontània, sense dubtes ni vacil·lacions. Estem convençudes que el nostre territori mostrarà una vegada més la seva capacitat de col·laborar, d’empatitzar-se, de posar-se al costat dels qui directament o indirecta reben les conseqüències econòmiques dels estralls que provoca la pandèmia: la infància”, comenten des de l’entitat.

FER UN COMENTARI