Divendres i dissabte, el primer Fora Estocs dins de botigues i de dos dies de durada, a Vilanova

0
603

Aquest divendres i dissabte vinent, dies 28 i 29, tindrà lloc a Vilanova la primera edició de la fira Fora Estocs “confinada” dins de les botigues. L’associació Viu Comerç organitza la 23a edició de la fira, en la qual s’ofereixen els articles de venda de les marques als millors preus, encara que per assegurar que els aforaments no desbordin els requeriments sanitaris a causa de la covid-19, se celebrarà excepcionalment sense parades al carrer. Per compensar-ho, seran dos dies de fira, i no un. Les botigues participants estaran guarnides amb la imatge fora estocs per diferenciar-se d’aquelles botigues que no formin part de l’associació.

Aquesta mostra s’ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat, organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la mateixa pels articles de temporada que porten els establiments participants i els preus de liquidació. L’objectiu és la venda de l’estoc de la temporada d’estiu 2020. Hi prendran part més de 60 establiments comercials associats, dels sectors de la roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica, etc.

Viu Comerç disposarà de tiquets d’aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel, Casernes i Plaça Peixateria amb la voluntat d’afavorir l’ús dels aparcaments soterrats de la Vilanova, sobretot per a la clientela de fora de la ciutat, i potenciar l’accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma gratuïta durant tot l’any als establiments associats.

FER UN COMENTARI