Diversos casos de coronavirus ingressats als hospitals al Penedès

0
3011
Hospital del Vendrell.

Si bé no transcendeix gaire informació sobre els casos de coronavirus que hi ha al Penedès, de mica en mica hi va havent un degoteig, amb pocs casos per ara que siguin greus i, per tant, calgui un ingrés hospitalari. L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès té tres persones ingressades per coronavirus, sense haver-ne facilitat més detalls.

També a la mateixa comarca el director de l’escola Sant Josep, de Sant Sadurní, Joan Amat, ha informat que un professor que dona classes a alumnes de segon d’ESO i primer de Batxillerat té tots els símptomes, si bé no s’ha fet la prova. El mestre n’hauria informat al 061 i es troba confinat. La direcció de l’escola n’ha informat les famílies per correu electrònic

A l’Hospital Comarcal del Baix Penedès hi ha almenys dues persones ingressades pel covid-19: una veïna de Sitges, de 79 anys i nacionalitat russa, i un veí de la Bisbal del Penedès, de 74 anys. També hi ha una dona de 74 anys, veïna, del Vendrell ingressada a l’hospital de Sant Pau i Santa Tecla, de Tarragona.

FER UN COMENTARI