Doble actuació dels Falcons de Vilafranca

0
1066
Escala de 7.

Els Falcons de Vilafranca han començat el mes de juny amb l’agenda força atapeïda, i la van engegar dissabte amb dues actuacions entre el vespre i la nit. La primera va ser coincidint amb la 37a edició del Torneig d’hoquei base l’Enxaneta, organitzat pel CP Sant Ramon, en la qual van aixecar les seves figures després de la presentació dels equips participants en la trobada. Al centre de la pista van plantar l’escala de 7, la pira 5×4, la torreta i un pilar de 4 aixecat per sota.

Posteriorment la colla es va desplaçar al Molí d’en Rovira, on tenen la seu. S’inaugurava a la plaça Vilanova el nou local de l’Associació de Veïns del barri, i hi van fer una actuació pràcticament calcada: escala de 7, pira 5×4, torreta, 4 pilars de 3 amb tombarella i el pilar de 4 aixecat per sota.

Per a aquest proper cap de setmana els Falcons tornen a tenir dues actuacions, dissabte al migdia en la trobada anual del Club de Harleys Davidson de Catalunya que es fa a Banyeres, i diumenge al migdia al barri de Can Serra de Cardedeu.

FER UN COMENTARI