L’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys es reunirà aquesta tarda amb Forestalia per abordar el futur de la MAT “Clúster Begues”, el projecte de la línia de molt alta tensió que amenaça de creuar el Penedès de cap a cap, des de la Bisbal fins a Olesa de Bonesvalls.

En aquest sentit, la plataforma veïnal ‘Domenys Dempeus’ ha convocat una cassolada per mostrar el seu malestar davant d’aquesta trobada –una de les primeres– entre el consistori i l’empresa promotora del projecte. La plataforma ha convocat la protesta a 2/4 de 5 d’aquesta tarda al davant de la Casa de Cultura, a tocar de l’escola Els Quatre Vents.

Foto: Domenys Dempeus.

La plataforma, dempeus contra la MAT

Un grup de veïns i veïnes de diferents nuclis de Sant Jaume dels Domenys s’han unit recentment amb l’objectiu de lluitar contra la MAT “Clúster Begues”. De fet, el projecte preveu la instal·lació de divuit torres elèctriques de setanta metres d’altura a Sant Jaume. La plataforma es qualifica com a “apolítica” i vol fer costat a l’Ajuntament per aturar el projecte de MAT Penedès. Entre les seves primeres accions hi ha hagut la realització d’un porta a porta per fer arribar la informació sobre el projecte a tots el veïnat de Sant Jaume, i posar punts d’ajuda a tots els nuclis del municipi per facilitar la presentació d’al·legacions contra el projecte, aclarir dubtes i donar suport informàtic.

FER UN COMENTARI