Dos joves veïns del Vendrell, Cristian Barquero i Lara Martínez, han impulsat Cityplay, una empresa d’oci que trasllada a peu de carrer la dinàmica de joc dels populars ‘room scape’. Des del passat mes de març, la companyia té en marxa fins a sis modalitats de joc de temàtiques diferents al centre de la ciutat de Barcelona, on grups de fins a 10 persones assumeixen un repte que han de resoldre en menys de 90 minuts, guiats telemàticament per un coordinador que els orienta a través del telèfon mòbil. Després d’haver organitzat més de 1.000 partides i d’haver rebut clients d’arreu del territori català, Cityplay ha decidit expandir el seu model a una quinzena de municipis abans que acabi aquest 2018. A curt termini, obrirà jocs al Vendrell, Sitges, Gavà, Castelldefels, Igualada, Vic i Manresa.

“Ens definim com a ‘city scape’, perquè naixem dels ‘room scape’ però ho mesclem amb elements propis d’una gimcana, que combinem amb la comunicació digital”. Així descriu a l‘ACN el projecte de Cityplay el seu responsable de màrqueting, Aleix Cabanach.

La companyia creada pels vendrellencs compta amb sis jocs diferents a l’aire lliure, els quals giren entorn temàtiques com les novel·les de Harry Potter, personatges de la firma Disney o la triologia ’50 ombres d’en Grey’. “Vam voler utilitzar temes que la gent ja coneixia però amb la intenció de desenvolupar un concepte totalment nou”, apunta Aleix Cabanach, que garanteix que totes les partides “interactuen” amb el mobiliari urbà.

FER UN COMENTARI