L’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca ha estat escollida per formar part d’un projecte formatiu de l’escola Tous de joieria. L’objectiu de la iniciativa pionera és fomentar la capacitació professional dels joves estudiants d’escoles d’artesania i joieria d’arreu del món.

Concretament, l’Escola Tous ha seleccionat dues estudiants de l’Arsenal, que formaran part del grup de 19 participants en aquest projecte que busca facilitar la inserció laboral, ja que ofereix un programa lectiu que combina l’àmbit teòric amb el pràctic.

Per a Albert Abella, director de l’Arsenal, el projecte aporta l’oportunitat de “treballar al costat d’una marca internacional per seguir formant a joves professionals en l’ofici de joier”.

Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de la companyia, creu que per tal que la professió transcendeixi, cal que “compartim el nostre llegat amb les noves generacions de joiers i artesans per donar-los l’oportunitat de prosperar professionalment i preservar un ofici connectat amb la comunitat”.

FER UN COMENTARI