El 14è Nowa Reggae creixerà amb una tercera nit, per la revetlla de Sant Joan

0
667
Roy & Yvonne actuaran al Nowa Reggae.

El festival de música jamaicana Nowa Reggae creixerà enguany amb una tercera nit de concerts, que serà per la revetlla de Sant Joan. La catorzena edició del certamen serà del 21 al 23 de juny, es tornarà a fer al parc de Ribes Roges de Vilanova i comptarà amb cinc formacions jamaicanes, entre les vint que actuaran al festival, que actuaran en tres escenaris diferents.

L’únic festival a Catalunya que programa músics jamaicans oferirà un cartell molt complert amb tots els subgèneres de la música jamaicana. L’encapçalen els jamaicans Twinkle Brothers (banda fundada al 1962), així com també Linval Thompson un dels artistes més representatius de la dècada dels 70. Tots dos actuaran dissabte.

No hi faltaran tampoc l’ska i el rocksteady de la mà de Roy Panton & Yvonne Harrison, dues llegendes vives de l’època daurada de la música a Jamaica. Actuaran divendres, en què els grans protagonistes seran els sons fundacionals del reggae. I també coincidint amb la celebració del 15è aniversari d’Urtica Sound, els vilanovins oferiran una actuació especial la nit de divendres.

La joventut i les noves tendències musicals les portaran els jamaicans Jah9 & The Dub Treatment i els italians Mellow Mood.

Per la nit de Sant Joan, el festival obrirà les portes a tothom qui vulgui celebrar la revetlla al costat de la platja, fins que surti el sol. Hi actuaran la banda de ponent Koers, La Zebrass Marching Band, els reusencs Primatical Sound i els barcelinins Black Up Sound. Això a banda, enguany el festival organitza una jornada familiar diürna, el Petit Nowa, al parc Gumà i Ferran. Serà el dissabte i comptarà amb activitats, tallers i espectacles musicals pel gaudi d’infants i adults.

L’abonament del festival té un preu anticipat de 45 euros, amb opció de comprar l’entrada per a cada un dels dies. L’any passat es van  superar les 3.000 persones de públic.

FER UN COMENTARI