El 15 d’octubre, jornada de portes obertes als Allotjaments Inglada Via

0
448

El divendres 15 d’octubre es farà una jornada de portes obertes als Allotjaments Inglada Via per a persones majors de 65 anys. Es podran visitar alguns dels 16 apartaments i les zones comunes de l’edifici ubicat al carrer de Sant Bernat, núm. 14, de Vilafranca.

Els apartaments Inglada Via estan dissenyats per facilitar la vida quotidiana dels seus inquilins: sense barreres arquitectòniques i amb un sistema de comunicació i alarma les 24 hores del dia. A més, els residents d’aquest espai també tenen accés a espais comuns, servei de recepció, suport personal les 24 hores del dia i altres serveis com el repàs de neteja diària del lavabo, fer els llits, recollida diària d’escombraries, rentat de la roba del llit, utilització lliure de la bugaderia, sessions de fisioteràpia grupal, activitats d’estimulació de les funcions cognitives o tallers setmanals de manualitats i activitats lúdiques. També disposen d’una consulta setmanal d’infermeria i el subministrament d’aigua, electricitat i internet gratuït.

Els assistents a la jornada de portes obertes també podran gaudir d’un tast d’Embotits Mallart i d’una copa de cava d’Oriol Rosell.

L’horari de visita serà d’11 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre. Més informació al telèfon 93 890 03 94 o per correu electrònic a direccio@ingladavia.cat. Aquest és un projecte patrocinat per la Fundació Pinnae, propietari de l’edifici i gestionat per la Fundació Inglada Via.

FER UN COMENTARI