El 18è Eco Sant Cugat, sense fira ni estands, i amb tots els actes a l’aire lliure

0
306

Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova i excepcional edició de la fira Eco Sant Cugat, la divuitena, en què a causa de la pandèmia l’Ajuntament ha hagut de suspendre tots els actes que poguessin comportar aglomeracions al carrer, com la fira amb estands i expositors relacionats amb el medi ambient, la salut i el consum responsable; també l’espai gastronòmic i les activitats familiars. Tots els actes programats, doncs, entre divendres i diumenge són de format reduït i a l’aire lliure.

Hi haurà, entre altres, una passejada, la projecció d’un llargmetratge en el marc de la Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès i xerrades que es podran seguir presencialment o en streaming a través del canal de youtube. En destaquen la xerrada “Crisi ambiental, una crisi civilitzadora”, del profesor Martí Boada; i “Biodiversitat i canvi climàtic, canvis i efectes del sector primari (la vinya)”, de l’investigador de l’ICTA-UAB Jaume Marlès.

Tots els actes es faran al Pati de l’1 d’octubre de 2017 del Centre Cívic. En cas de pluja, es traslladaran a la Sala del Cafè.

FER UN COMENTARI