El 32% de residents als geriàtrics de Vilafranca tenen covid-19 i hi ha un 4,4% de defuncions

0
1282

A data d’avui diumenge, i segons la recopilació de dades ofertes pels mateixos centres a l’Ajuntament, a Vilafranca hi ha un total de 161 persones grans que viuen en residències a la vila que estan infectades per covid-19 o que tenen símptomes, de les 500 residents, és a dir, un 32% del total, i són 22 les defuncions que hi ha hagut de persones simptomàtiques, és a dir, la letalitat és del 4,4%.

Al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, les persones positives amb covid-19 han pujat a 86 i s’ha hagut de lamentar una nova defunció. Des de l’inici, en aquest centre s’han produït un total de 6 decesos.

A la Residència Inglada Via, el nombre de persones positives per coronavirus continua estable, són 50. Ens les darreres hores s’han produït tres noves morts, amb les quals s’arriba a 15 en tot l’episodi.

A la Residència Josefina Mata, a hores d’ara, es comptabilitzen tres persones infectades.

La Residència Mare Ràfols, un cop ja ha realitzat el test a tots els residents, comptabilitza un total de 22 persones positives. Els Bombers de la Generalitat estan duent a terme, des d’aquest matí, la desinfecció del centre. Durant les darreres hores, s’ha hagut de lamentar la defunció d’una persona.

D’altra banda, l’Hospital de l’Alt Penedès ha informat que ha disminuït a 52 el nombre de persones ingressades a causa del coronavirus, i hi ha 62 altes des del principi. Els decesos han estat ja 19 (dos en les darreres 24 hores).

FER UN COMENTARI