El 38è torneig L’Enxaneta de Vilafranca, amb dos campions de Catalunya i un de l’Estat

0
364
El prebenjamí iniciació del CE Vendrell, celebrant la copa guanyada al torneig de L’Enxaneta de l’any passat.

Dimarts al vespre va tenir lloc a la sala d’actes del col·legi Sant Ramon, de Vilafranca, l’acte de presentació de la 38a edició del tornegi d’hoquei base L’Enxaneta, que es disputarà del 14 al 16 de juny al Pavelló Municipal d’hoquei de la Zona Esportiva, organitzat pel CP Sant Ramon. Al torneig, cada any hi competeixen els millors equips d’hoquei base de la temporada. Enguany destaquen la presència dels campions de l’estat espanyol i de Catalunya en les categories juvenil i alevina, i el del campió de Catalunya en categoria infantil.

També com cada any, hi haurà un partit de veterans del club (com a cloenda de la jornada de divendres), la presentació de la secció de patinatge i la presentació dels equips (a mitja tarda de dissabte) i una exhibició de la secció de patinatge i lliurament de premis (diumenge al vespre, per tancar el torneig). A més, dissabte al vespre es jugarà un partit de sèniors entre l’equip de 2a Catalana del CP Sant Ramon i l’equip de Primera Nacional Catalana del CE Noia.

Per categories, a banda del CP Sant Ramon, en juvenils competiran l’HC Sentmenat, el Cadí HC i el PHC Sant Cugat; en infantils, el FC Barcelona, el GEIEG Girona i una selecció de la província de Barcelona; en alevins, el CH Caldes, el Reus Deportiu i l’HC Igualada; en benjamins, el CP Vilafranca, el CH Vilasana i el CH Vila-seca; en prebenjamins, el CH Juneda, el CH Olot i el CH Palau de Plegamans; en prebenjamins d’iniciació, el CP Masquefa i el Reus Deportiu; i en escola, el CP Monjos i el CP Ribes.

FER UN COMENTARI