El tradicional Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles comença aquest cap de setmana la seva 42a edició amb un tastet d’escenes a la Fira del Gall de Vilafranca, com ja ve sent habitual els últims anys. Serà dissabte a la tarda, pels carrers del centre de la vila, i l’endemà diumenge ja hi haurà la primera de les representacions a la serra de les Gunyoles, a partir de les 6 de la tarda i fins a 2/4 de 8. Enguany el grup teatral que implica tot un poble incorpora importants novetats tècniques i l’ampliació de l’escena del Naixement, amb un total de 13 quadres protagonitzats per un elenc d’actors i actrius amateurs majoritàriament arrelats al poble. Les entrades, a partir de 8 euros els adults i de 4 euros els infants d’entre 6 i 12 anys, es podran adquirir en taquilla o anticipadament al web www.pessebresvivents.cat.

Amb 13 escenes

En total hi haurà nou escenes parlades i quatre quadres estàtics, amb sortida al poble i tot representat a la serra de les Gunyoles. Entre les escenes tradicionals d’aquests “Pastorets” hi haurà el caganer, la temptació del dimoni, l’anunciació als pastors o l’arribada dels reis d’orient, entre altres. Enguany la il·luminació de les escenes serà completament nova, amb incorporació de focus led, que hi donaran major intensitat i en reduiran el consum elèctric. La reforma ha estat sufragada per l’organització, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avinyonet.

El programa del 2018/19 del Pessebre Vivent comença, doncs, aquest diumenge, de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, i la resta d’actuacions seran els dies 23, 25, 26 i 30 de desembre, 1 i 13 de gener (aquest darrer passi serà únic a 2/4 de 7 de la tarda).

2 COMENTARIS

  1. Hola, l’horari correcte de les actuacions es de les 6 de la tarda fins a 2/4 de 8. Amb representacions simultanies.
    I lultim dia si que es correcte. Dia 13 de gener a les 18.30h.
    Si ho poguessiu modificar, sisplau.
    Gràcies per la difusió.

FER UN COMENTARI